Baarle 90

Apero to share

  • Nobashi Shrimp
    €24
    Nobashi shrimp / avocado / Mint / Pigment
  • Secreto NR7
    €38
    Secreto NR7 /Pan con tomate
  • Charcuterie board
    €28
    Various types of charcuterie

Starters

  • SHRIMP CROQUETTES
    €24
    Parsley/ lemon
  • SALADE VAN KREEFT
    €45 P.P.
    Salade/ tomaat/ ei/ lauwe kreeft
  • CAESAR SALADE
    €28
    Salade/ kip/ dressing ansjovis / croutons
  • VITELLO TONATO
    €25
    Kalfsvlees/ dressing met tonijn/ parmezaanse kaas
  • TOMAAT BURRATA
    €25
    Tomaten/ rucola/ burrata/ basilicum-olie

Main courses

  • CÔTE À L'OS
    €55 P.P.
    Fresh chips/ salad/ béarnaise
  • STEAK TARTAAR
    €36
    Rund filet/ salade/ verse frietjes
  • ZEEBAARS IN ZOUTKORST
    €44 P.P.
    Zeebaars/ warme groenten/ krielaardappelen/ blanke botersaus
  • VOL-AU-VENT
    €38
    Veal sweetbread/shrimps/ holandaise sauce
  • GRIET
    €42
    Chard/ cauliflower/ broccoli
  • LOBSTER RAVIOLI
    € 48 P.P.
    Kreeft/ venkel/ prei/ kreeftensaus

Desserts

  • Lady blanche
    €15
    Dame Blanche à la minute
  • Espresso Martini
    €14
    Espresso / Vodka / Kahlua
  • COUPE AARDBEI
    €18
  • CRÈME BRÛLéE
    €12

EASTER MENU

Langoustine with green asparagus
*

Asparagus with house-smoked salmon

**

Steak of lamb with gratin dauphinois, carrots & peas

***

Dessert from the chef

€75,-