Baarle 90à la carte

Voorgerechten

  • Sint-Jakobsvruchten
    36 €
    Gebakken sint jakobsvruchten met aardpeer en gebakken cantharellen
  • Zalm
    30 €
    Huis gerookte wilde Schotse zalm met ajuin, peterselie, dipsausje mierikswortel en toast
  • Ganzenlever
    38 €
    Terrine van ganzenlever met structuren van rode biet en brioche brood
  • Oester
    42 €
    Gegratineerde platte oesters °°°° met spinazie en zwarte truffel (6stuks)

Hoofdgerechten

  • Côte à L'os voor 2 personen
    90 €
    Frisse salade / verse handgesneden frietjes en saus naar keuze (Champigon - Peper - Bearnaise - Choron)
  • Ossenhaas filet (filet pur) "open vuur "
    46 €
    Frisse salade / verse handgesneden frietjes en saus naar keuze (Champigon - Peper - Bearnaise - Choron)
  • Zeetong meunière
    48 €
    Krokant gebakken zeetong / frisse salade / verse handgesneden frietjes
  • Fazant (2pers)
    80 €
    Fazant, knolselderpuree, Cèpes, Veenbessen, witloof, Girolles
  • Hazerug (2pers)
    90 €
    Hazerug, spruiten, witloof, peterseliewortel en verse kroketten.

Desserts

  • Dame blanche
    15 €
    vers gedraaide vanille ijs / chocolade saus / slagroom
  • Crème brûlée
    12 €
    Verse crème Brûlée , gekarameliseerd
  • Coupe kolonel
    18 €
    Vers gedraaide citroen sorbet / Vodka
  • Sabayon
    18 €
    Sabayon, vanille ijs